Advanced Training Center: modules 2017

Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende modules die we in 2017 aanbieden:

Meer info lees je bij VISIE

Overzicht modules

BIJSCHOLING

"KITE PRO"
Deze strandmodule is geschikt voor:

1. Personen die reeds strandles gevolgd hebben in een surfclub en zich nog verder willen bekwamen op het strand (zie ook
visie), of niet tevreden zijn over de gevolgde lessen.

2. Personen die reeds les gevolgd hebben in een surfclub en (nog) geen kitekeuze hebben gemaakt of door de bomen het bos niet meer zien (groot aantal soorten kites). Wij bieden bijscholing aan met 2 types kites (SLE/FOIL) zodat je op een objectieve manier de types kan vergelijken en kiezen wat best bij je past.

In deze "custom made" module bouwen we verder op wat je reeds kan. Volgende items kunnen aan bod komen: kite alleen starten en landen, houdingsoefeningen, noodsituaties, techniek, .... m.a.w. alles is mogelijk.

Duur: per 2 uur
Materiaal: je hebt geen materiaal nodig. Enkel
aangepaste kledij: kleren die vuil mogen worden, voldoende warme kleren (vest, fleece, regenjas,....), stevige schoenen (enkels beschermd), zonnebril, zonnecrème. Als je eigen materiaal hebt (trapeze, kites), mag je dit uiteraard gebruiken.

Prijs: 60 euro / 2 uur.

"KITESURF PRO"

Deze watermodule is geschikt voor p
ersonen die reeds waterles gevolgd hebben in een surfclub en zich nog verder willen bekwamen in de waterstart, of niet tevreden zijn over de gevolgde lessen.

Deze watermodule is ook volledig "custom made". Je kiest zelf wat je wil leren. bvb waterstart, opkruisen, gijpen, springen....  Bij onvoldoende vliegerbeheersing zal voorgesteld worden om module "KITE PRO" te volgen of zelf verder te oefenen op het strand.

Duur: per 2 uur
Materiaal: Graag zelf een neopreen pak voorzien aub. Als je eigen materiaal hebt (trapeze, kites, boards), mag je dit uiteraard gebruiken.
Prijs: 60 euro / 2 uur.

FLYSURFER INITIATIE

Deze module is geschikt voor personen die reeds les gevolgd hebben in een surfclub en zich willen omscholen naar FLYSURFER kites.

FLYSURFER kites zijn foil-kites (ook wel ram-air of matras genoemd). Deze waterherstartbare kitesurfkites zijn vooral gekend als de ultieme lichtweerkites. Er is geen enkele andere kite waarmee je zo vroeg het water op kan. Kitesurfen onder de 10 knopen krijgt met Flysurfer kites een nieuwe dimensie. In deze module leren we stap voor stap omgaan met de buitenbeentjes van het kitesurfen.

Duur: per uur
Materiaal:
Als je eigen materiaal hebt (wetsuit, trapeze, boards), mag je dit uiteraard gebruiken.
Prijs:
30 euro / uur.

TESTCENTER

Deze module is geschikt voor personen die reeds les gevolgd hebben in een surfclub en kites of boards willen testen van volgende merken: FLYSURFER kites, ROYAL kites, BEST kites en FLYBOARD boards.

Een overzicht van de beschikbare kites en boards vind je bij kites en boards

Duur: onbepaald
Materiaal: Eigen materiaal (trapeze, wetsuit, ev. board).
Prijs:
Flysurfer: 30 euro (1u les)
andere kites: gratis, tenzij je les wenst (30 euro / uur)
boards: gratis
Bij aanvang van de testsessie wordt bijkomend 100 euro betaald. Indien er op het einde van de sessie geen beschadigingen zijn, krijg je dit bedrag terug.

Praktisch

Wanneer:

De lessen op het strand kunnen, als de weersomstandigheden het toelaten, heel het jaar door. Voor de modules in het water is de aanbevolen periode: april – oktober. Zie ook KALENDER voor de beschikbare data.

Info/Reservatie:

Voor bijkomende info of reservatie kan je mailen naar info@kitesurfen.be of telefonisch contact opnemen met mij (Sven Van Daele) op het nummer 0486/33.00.51. Je reservatie is pas definitief nadat wij het formulier afstand van verhaal ontvangen hebben. Dit document kan je hier downloaden, invullen en terugsturen.

Meer info:

Op de KALENDER zie je de mogelijke data en uren wanneer er lessen mogelijk zijn. Deze kalender wordt voortdurend bijgewerkt. Je kan je keuze doormailen of -bellen. Afhankelijk van de drukte, is het mogelijk dat je op een wachtlijst terechtkomt  (zie KALENDER). De avond vòòr de gereserveerde les neem je TELEFONISCH contact op. DAN PAS spreken we af of de les kan doorgaan en spreken we ook de LOCATIE af.

  • De modules zijn op eigen risico. Vòòr de module dien je een "afstand van verhaal" in te vullen. Dit document kan je hier downloaden, invullen en terugsturen naar kitesurfles@kitesurfen.be. Toelichting hierover vind je hier.

  • Als je een blok gereserveerd hebt, wil dat niet zeggen dat de les doorgaat. Dit hangt af van de weersomstandigheden. Bel me de avond vòòr de praktijkles (0486/33.00.51) voor de laatste afspraken.